Evil Gal Productions

Mere Smith
is a recovering Southerner,
longtime TV writer,
author and blogger.
July 9th, 2016 by Mere Smith

The Year of Blogging: 7-9-16

current status of the world:

image

 

Comments

3 Responses to “The Year of Blogging: 7-9-16”
  1. I’m not quite sure how to say this; you made it exemertly easy for me!

  2. Hei nukkumatti,Jos haluat minun tuntevan syyllisyyttä kirjoitusteni vuoksi, niin en tunne sitä. Ensinnäkin olen melko varma että jokainen voi parantaa seksiään kumppaninsa kanssa. Se vaatii kyllä keskustelua ja yhteistä opettelua. Se onko kumppani se oikea niin siihen en minä minä voi vaikuttaa vaikka kuinka haluaisin. Jos tilanne tuntuu siltä niin ehkä olisi parempi erota? Ehdotan kuitenkin kokeilemaan josko tyydyttävämpi seksi parantaisi myös suhdetta.

  3. Hi again,Shel, he wrote a book called “the giving tree” I believe. I rad it to my girls when they were little. He was super cool, a bald black guy before bald was cool with a thick black beard if I remember right. I olny remember what he looked like so much because I had a very good friend at work then that looked just like him. He was an amazing talent. Sim, scorpions stink.Jim Travis postou recentemente..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *